top of page

Wat zijn inspirerende podcasts over ondernemen?

Loop jij soms even vast en kun jij dat ene beetje inspiratie wel goed gebruiken? Lees dan vooral even verder, want hieronder lichten wij vijf verschillende inspirerende podcasts uit.WAAROM LUISTEREN WE ALLEMAAL MASSAAL NAAR PODCASTS?

Tegenwoordig kun je bijna niet meer om podcasts heen. Maar waarom is het opeens zo’n trend geworden? Let us explain. Je kunt het op elk moment van de dag luisteren, of je nou in de auto naar werk zit of languit op de bank ligt, een podcast kan altijd! Ook is momenteel over elk onderwerp waar je maar aan kan denken een podcast gemaakt. Of je nou behoefte hebt aan advies over het gebruik van influencers, of graag meer wilt weten over boekhouden. Er is voor ieder wat wils!

KIM MUNNECOM PODCAST

Law of Attraction | Mindset | Ondernemen


Volgens Kim Munnecom kun je alles bereiken wat je maar wilt, zolang de basis en mindset maar goed is. In deze podcast vertelt ze op een inspirerende manier over haar blik op de wereld, zonder ook maar ooit te oordelen over jouw eigen visie en keuzes. Door deze podcast krijg je een dosis aan inspiratie en energie.


THE BRIEF PODCAST

Content | Marketing | Creatie


In deze podcast brengen Matthijs Tielman en Gerben van der Rijt jou op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen met interessante mensen uit de marketing en creatie industrie. Wat trouwens ook nooit verkeerd is om erbij te vertellen: in 2017 heeft deze podcast de prijs ‘Best Podcast Award Benelux’ weten binnen te slepen. Door deze podcast creëer je een uniek perspectief op de wereld van marketing & creatie.


MASTER YOUR MINDSET PODCAST

Mindfulness | Persoonlijk succes | Mindset


Michael Pilarczyk behandelt vrijwel alle aspecten van persoonlijke ontwikkeling. Van bewustzijn en innerlijke rust tot aan het gevaar van perfectionisme en hoe je focus houdt. Er zullen vragen van luisteraars voorbijkomen maar er zullen ook inspirerende gasten aanwezig zijn. Door deze podcast ga jij inzien hoe je jouw leven op de mooiste manier wilt gaan leven.


SUCCESSTOF PODCAST

Online marketing | Ondernemen


Deisy Amelsbeek geeft je, met een en al vrolijkheid, praktische tips die je meteen kunt toepassen in het nu, waarmee je jouw business naar een hoger niveau kunt tillen. Ook komen de avonturen van inspirerende ondernemers naar voren en krijg je hun beste tips over marketing en ondernemen. Door deze podcast wil je meteen in actie komen!


100% INSPIRATIE PODCAST

Geluk | Succes


Een humoristische podcast waar je op gebied van persoonlijke ontwikkeling ook nog eens wat van opsteekt? Dat is de 100% inspiratie podcast. Door middel van interviews met bekende mensen probeert Thijs Lindhout achter het verhaal van hun geluk en succes te komen. Door deze podcast wil je meteen meer uit je leven halen.