top of page

Instagram biografie: dit is wat je moet doen

Veel ondernemers staan niet stil bij het belang van hun Instagram biografie. Maar lieve ondernemers, laat ons dit op je hart drukken: je Instagram biografie is zó belangrijk!


Wij zien jouw biografie als je online visitekaartje. Mensen zien als eerste jouw profiel en wanneer deze niet pakkend is zullen ze je profiel ook snel weer verlaten. Hoe zorg je ervoor dat jouw biografie helemaal on-point is en je jouw doelgroep direct aanspreekt? Lees de onderstaande tips en pas deze toe. Want geloof ons, deze kleine aanpassing zullen een groot verschil maken!


1. Maak van je @ je gebruikersnaam je eigen werkelijke naam of bedrijfsnaam;
2. Gebruik de plek waar je naam zou moeten staan om te laten zien wat je doet;3. Personal brands en coaches kunnen het beste een profielfoto toevoegen van zichzelf;4. De eerste twee zinnen van je socials moeten impact achterlaten en persoonlijk zijn. Dit is de manier om te connecten met je doelgroep;5. Kies een link om je doelgroep naar je site te verwijzen of gebruik Linktree om meerdere links toe te voegen;
Nu je deze gouden tips hebt gekregen is het aan jou om hier wat mee te doen. Ga naar je Instagramprofiel en update je biografie via onze 5 stappen voor meer online succes!

90 weergaven
IMG_9390.jpg

Hi, thanks for stopping by!

Sinds dat ik het me kan herinneren, ben ik bezig geweest met fotografie. Al gauw voegde social media zich hieraan toe. Dat is het voordeel wanneer je opgroeid met de spreekwoordelijk smartphone in de hand. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
bottom of page