top of page

Een tijdlijn met alleen maar jouw vrienden!

Ben je klaar met al die voorgeschotelde berichten, advertenties en beroemdheden op je tijdlijn? Er bestaat een functie om je tijdlijn te veranderen! Hierdoor heb je geen last meer van al die advertenties op je tijdlijn en krijg jij alleen de berichten van je vrienden te zien. Deze functie kan je gewoon zelf instellen. Wij leggen je uit hoe je dit kunt instellen.


Niet iedereen kent deze functie en daarom is het zeker van belang om deze functie te leren kennen. Door deze functie krijg je dus alleen berichten te zien van accounts die je volgt. Hoe doe je dit? Open Instagram en tik op het logo van Instagram dat linksboven op jouw tijdlijn staat. Je ziet nu de opties: ‘volgend’ en ‘favorieten’, je klikt op ‘volgend’ om een nieuwe tijdlijn te openen. Dit is de tijdlijn die alleen berichten bevat van gebruikers die je volgt.

Wat een groot verschil is met deze tijdlijn en de tijdlijn met alle advertenties is dat deze tijdlijn op chronologische volgorde staat. Dagelijks zie jij een tijdlijn die volgens het algoritme tot stand komt, maar bij deze tijdlijn is dat dus niet zo.


De andere optie ‘favorieten’ is ook interessant om een keer te bekijken. Als je voor deze optie kiest kan je een lijst maken met maximaal vijftig favoriete accounts. Als je dit lijstje hebt gevuld kan je via deze optie altijd jouw favoriete accounts bekijken. Hierdoor mis je bijvoorbeeld nooit meer iets van het NU.nl Instagram account.


Leuk om te weten toch! Wij horen graag of je deze optie al wist, laat een reactie achter onder deze blog.

10 weergaven