top of page

5 x onze favoriete boeken voor persoonlijke ontwikkelen en een positieve mindset

In deze blog laten wij je onze top vijf must-read boeken zien. Of je nou een succesvolle ondernemer bent, een startende ondernemer of er gewoon meer over wilt weten, deze boeken gaan je zonder twijfel inspireren!


Think and Grow Rich (N. Hill)

Een echte klassieker op het gebied van mindset en persoonlijke ontwikkeling! Het boek zal je stapsgewijs meenemen in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd. Het beschrijft de formule voor een succesvol en voldaan leven. Wij vinden dit een enorm inspirerend boek en zouden het iedereen kunnen aanraden. Lees het, bestudeer het en pas het toe op je dagelijks leven. Daarnaast lees het ook nog eens makkelijk weg: Ideaal!


Master your mindset (Michael Pilarczyk)

Master your mindset is een combinatie van persoonlijke groei, spirituele groei en over zakelijk succes. Deze combinatie maakt het boek uniek en daarom niet te missen in ons lijstje. Michael legt uit hoe je gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren.


Naar ons idee is je mindset het gevaarlijkste wapen dat een mens heeft. Voor iedereen die iets anders in zijn/haar leven wil, maar niet weet hoe: dit boek is voor jou!


Nice girls don’t get the corner office (Lois P. Frankel)

Bossbabes let op! Dit is het ultieme carrièreboek voor vrouwen. Het boek vertelt de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk, het doet suggesties om grip te krijgen op je carrière en het beschrijft manieren waarop je jezelf in de weg zit bij het benutten van je talenten. Naar ons idee zal iedere vrouw, die vooruit wil komen binnen een bedrijf, dit boek moeten lezen. Ontpop jezelf van meisje naar echte vrouw. Wij zijn fan!


The secret (Rhonda Byrne)

Wij vinden dat dit boek je een totaal nieuwe kijk geeft op meerdere aspecten. Zo realiseer je dat je de mooie dingen in het leven eigenlijk maar voor lief neemt. Het leert je even stil te staan bij deze dingen en dankbaar te zijn. Mocht je niet van lezen houden, dan raden wij je aan de Netflix documentaire “The secret” te kijken!


The subtle art of not giving a fuck (Mark Manson)

Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen terug waar je deze tijd zo’n behoefte aan hebt! Mark Manson leert je hoe je met problemen in het leven om moet gaan, niet hoe je er per se vanaf komt. Wanneer je dit boek leest, zal je waarschijnlijk opvallen dat het F-woord veelal wordt gebruikt. Probeer dit met een korreltje zout te nemen en door de Amerikaanheid heen te lezen! ;)


Wij hopen dat dit lijstje je een stukje verder heeft geholpen. Mocht je nog een aanrader hebben, laat het ons dan vooral weten!