LOT LOUISA OP JULLIE BRUILOFT

Congrats, jullie gaan trouwen!  Tijdens de bruiloft ga ik grotendeels te werk op de achtergrond. Ik registreer alle mooie momenten en details die worden gezien. Het enige moment waarin Lot Louisa de leiding neemt, is tijdens de fotoshoot. Hierbij begeleiden wij het bruidspaar. Voor de meeste mensen is het geen gewoonte om voor de camera te staan. Zo vertellen wij jullie waar jullie mogen gaan staan, bekijken we de pose die mooi is in deze setting en toveren we een stralende lach op jullie gezicht. Lot Louisa vindt een eigen wil en input ook erg belangrijk, dus horen we graag jullie ideeën.  

Voordat Lot Louisa jullie liefdevolle dag vast mag leggen, wil ik jullie graag beter leren kennen. Wie zijn jullie? Hoe zijn jullie verloofd? Vooral niet te vergeten: Hoe gaat jullie trouwdag eruit zien? Laten we een afspraak maken om al jullie verhalen en wensen te bespreken.


PORTRETFOTOGRAFIE

Bij jou thuis of op locatie; het maken van een portretfoto kan overal, als jij je maar op je gemak voelt. Lot Louisa legt graag jouw karakter vast op beeld.

 

  • De shoot heeft een tijdsbestek van 1 - 1,5 uur
  • Op elke locatie mogelijk
  • Lot Louisa bezorgt jou ca. 10 - 15 bewerkte foto's
  • Foto's worden binnen een week geleverd

LOT LOUISA OP JOUW EVENT OF (VERJAARDAGS)FEESTJE

Bij Lot Louisa houden we wel van een feestje! We hebben enige ervaring met het organiseren van evenementen en weten hoeveel tijd en moeite het kost. Daarom is het meer dan waard om het vast te laten leggen.