Advies:
een op een

Het onderhouden van jouw bedrijf op social media is een lastig proces. Wanneer en hoevaak moet je posten? Op welke kanalen zit je doelgroep? Moet je wel of geen hashtags gebruiken?

 

Tijdens de (online) een op een sessie ga ik, Lot, een uur lang met je sparren, naar je luisteren en je adviseren over jouw social media kanalen. Voorafgaand maak ik een social media scan zodat ik precies weet met wie + welk bedrijf ik te maken heb. Dit allemaal voor een optimaal advies!

 

“Toen ik destijds begon met ondernemen, wist ik niet dat er zóveel extra bij kwam kijken. Als ik nu terugblik, moet ik gewoon hardop lachen. Ik ben zo vaak op mijn bek gegaan, omdat ik alles zelf wilde doen. Had ik dat maar geweten, dan was ik zelf ook op zoek gegaan naar een ondernemer die mij wilde adviseren of begeleiden. En achteraf gezien was die kleine investering het dan ook meer dan waard geweest.”

School does not teach (social media) life

Advies:
een op een

Tijdens de een op een ondernemingsadvies sessie mag jij al jouw brandende social media vragen stellen en ontvang je bijpassend advies gericht op jouw onderneming, ideeën of visies.

eenmalige sessie van 60 minuten

IMG_9222.jpg