Advies en

begeleiding

Het opstarten van jouw bedrijf en het maken van keuzes, is een lastig proces. Vooral als je in de bloei van je leven staat en in principe nog onervaren bent. Zet jouw ideeën om tot realisatie!

Op haar 18e verruilde Lotte de schoolbanken voor een onzeker, maar uitdagend avontuur: ondernemen. Inmiddels weet Lotte als geen ander hoe het is om een andere weg in te slaan dan haar leeftijdsgenoten.

 

“Toen ik destijds begon met ondernemen, wist ik niet dat er zóveel extra bij kwam kijken. Als ik nu terugblik, moet ik gewoon hardop lachen. Ik ben zo vaak op mijn bek gegaan, omdat ik alles zelf wilde doen. Had ik dat maar geweten, dan was ik zelf ook op zoek gegaan naar een ondernemer die mij wilde adviseren of begeleiden. En achteraf gezien was die kleine investering het dan ook meer dan waard geweest.”

School does not teach life. Of ondernemen...

Advies:

een op een

Tijdens de een op een ondernemingsadvies sessie mag jij al jouw brandende vragen stellen en ontvang je bijpassend advies gericht op jouw onderneming, ideeën of visies.

eenmalige sessie van 60 minuten

IMG_9222.jpg

Starters begeleiding

Wil jij het starters begeleidingstraject aangaan? Tijdens dit proces kom je in totaal 5 keer samen en is er elke maand een telefonisch check moment.

 

Lotte helpt je onder meer bij de zakelijke samenvatting (ondernemingsplan), doelgroep bepalen, doelstellingen zetten, marketing, en de SWOT-analyse.

5 bijeenkomsten van 1,5 uur  en

telefonisch maandelijks check moment