IMG_8972.JPG

Geschiedenis

Sinds dat ik het me kan herinneren, ben ik bezig geweest met fotografie. Al gauw voegde social media zich hieraan toe. Dat is het voordeel wanneer je opgroeit met een spreekwoordelijke smartphone in de hand. 

Cliché maar waar: het ondernemen zat er bij mij van kleins af aan al in. Ik begon met het doorverkopen van koekjes van de supermarkt aan toeristen bij de IJssel. 

 

Na het afronden van mijn studie Event Marketing, ging ik aan de slag bij een projectontwikkelaar. Ik ging de social media kanalen beheren en al gauw merkte ik dat dít werkzaamheden waren met meer potentie. Een gat in de markt, bekend in de volksmond.

 

Zo begon ik met het schrijven van een ondernemingsplan, schreef ik strategieën uit en creëerde ik een eigen huisstijl. Mijn doel was om als zzp’er bedrijven online zichtbaar te maken. Social media is nou eenmaal het online visitekaartje van jouw bedrijf. 

 

Als 19-jarig meisje, schreef ik mezelf in bij de KVK en ging ik als ondernemer aan de slag. Zeer onwetend wat deze stap mij allemaal zou brengen. Met wilskracht én een bibliotheek aan social media kennis, begon ik met creëren van naamsbekendheid in de regio. Al gauw kon ik bij veel plaatselijke ondernemers aan de slag om daar de social media kanalen te gaan beheren. 

 

Na 1,5 jaar merkte ik dat er meer in zat. Ik veranderde de visie van mijn bedrijf en besloot dat ik wilde groeien van zzp’er naar een groter bedrijf met personeel die niet alleen regionaal, maar ook landelijk te werk zou gaan.

Begin 2020 werd er flink roet in het eten gegooid. Het leek erop dat ik mijn plannen voorlopig even van de baan moest schuiven. 70% van de vaste klanten moesten de deur tijdelijk sluiten en zo beëindigde ook enkele samenwerkingen voor onbepaalde tijd. 

 

Tóch besloot ik om de uitdaging aan te gaan. Ondernemen is risico’s nemen en dit was er een. Langzamerhand gingen de samenwerkingen met klanten weer van start en begon Lot Louisa sneller te groeien dan ooit!

 

Ik vestigde mijn bedrijf in een kantoorpand en nam mijn eerste officiële stagiaire aan. Inmiddels leidde dit ertoe dat wij nog meer groeiden en zo heb ik ons team mogen versterken met Poniëri en Aïcha als werknemers! Het Lot Louisa team is met ondersteuning van ambitieuze stagiaires compleet!

Contact

Rietgrachtstraat 32

6828 KD Arnhem

 

contact@lotlouisa.com

+31 6 1821 8398

Diensten

Social media

Content creatie

Masterclasses

Ondernemings advies

Shop

Presets

Overig

Portfolio

Fotografie

Members

Cases

Blog

About

Geschiedenis

Meet the team

Contact

  • Instagram Lot Louisa
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • TikTok