De chick die een andere weg insloeg dan de meeste leeftijdgenoten die nog studeren. Want als 21 jarige ondernemer ben ik naar mijn mening de jongste uit mijn netwerk. Dit weerhoudt mij er niet van om datgeen wat op mijn pad komt, met beide handen aan te grijpen.

 

In de zomer van 2017 heb ik de studie Event Marketing afgerond, met een tussenjaar als vooruitzicht. Tijd om mezelf te gaan oriënteren op een eventuele nieuwe studie en een beetje het werkveld verkennen. Naast mijn job in de horeca, ging ik aan de slag bij een projectontwikkelaar. Hier hield ik de social media kanalen bij en vernieuwde ik de website. Als je als het ware bent opgegroeid in de horeca, kun je best zeggen dat je een flink netwerk hebt opgebouwd. Dit was voor mij een groot voordeel, want zo bouwde ik al gauw een potentiële klantenkring op die geïnteresseerd waren in mijn diensten als social media manager, content creator of fotografe. Snel werd dat vervolgd door het schrijven van een ondernemingsplan en het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

"Lot Louisa was geboren"

 

Inmiddels ben ik full time aan het werk en geniet ik met volle teugen van het ondernemings leventje. Het is hard werken, maar dat past totaal bij me! 

 

06/02/20

Auteur: Lotte Geerlings