top of page

About

Lot Louisa is opgericht door een jonge vrouwelijke ondernemer. Lot is volgens eigen zeggen met de smartphone in de hand geboren. "Niet zo verrassend dat ik van mijn hobby, mijn werk heb gemaakt".

 

Tijdens haar schoolperiode (2017) ontdekte ze hoe belangrijk social media is en hoe je dit zakelijk gebruikt. Het triggerde haar aanwezige ondernemingstalent. Wat zich uitte in het opstellen en ontwikkelen van een ondernemingsplan. "Een extra schooljaar is er niet meer van gekomen, ik leerde alles in de praktijk."

 

Inmiddels is het onze missie is om bedrijven (groot en klein) te helpen online zichtbaar te zijn en te voorkomen dat ze er uitzien als 'het zoveelste kleine bedrijfje'. Social media is het online visitekaartje van een bedrijf en daar kunnen wij voor zorgen.

 

 

Wij zijn een jong, innovatief social media bureau bestaande uit ambitieuze vrouwen. We creëren campagnes en strategieën met de beste content. We richten ons onophoudelijk op de doelgroep en zetten de juiste media in. Onze succesvolle verhalen bewijzen: Het is mogelijk om nieuwe klanten aan te trekken met een dosis aan creativiteit, consistentie en nieuwste social media ontwikkelingen!

Class of 2022

Better known as social media lovers since day one

IMG_8972.JPG

Lotte Geerlings

Eigenaresse en

social media manager

IMG_5329.jpg

Charlotte De Boer

Copywriter en video-editor

IMG_9634_edited.png

Aïcha te Rietstap

Project manager en

 Grafisch vormgever

IMG_0725.jpg

Geerte Vierwind

All round creative

IMG_9700.jpg

Linde Berends

Content Creator

IMG_0994.jpg

Lisanne Philippo

All round creative

bottom of page